Tuina –energie massage

Goed tegen spierpijn, vastzittende spieren en stress. Breng lichaam en geest in balans.                                              

 

 

CqgBHlWcd7aAEU bAABrXOnwlAk389-440x280   CqgBVFQEKwmAdh16AABF9AqmAC0250-440x280 
                                                                     Tuina energie massage therapie voor Nek-, Rug-en schouder klachten

 

 

Deze praktijk wordt geleid door Mevr J.lu en Meneer Z. luo

 

Over ons

Chinese Natural Treatment Center is de gespecialiseerde Acupunctuur en Tui-na Energie Massage praktijk in het behandelen van Pijnklachten en vermoeidheid energie klachten. Denk hierbij aan hoofdpijn,nekpijn,schoulderpain,rugpij, Sport en blessures, Burn-out, rusteloosheid, angst, depressiviteit,gebrek aan energie, overspannenheid, stress. Na een aantal behandelingen ervaart meer dan 85% van onze client al positieve resultaten.

 

Waarom clienten voor ons kiezen:

 

  • Gespecialiseerde Acupunctuur en Tui-na Energie Massage praktijk in het behandelen van Pijnklachten en vermoeidheid energie klachten
  •      Ruim 15 jaar ervaring
  •      Nederland erkend therapeut en Lid van ZHONG
  •      Gediplomeerd Acupuncturist en Tui-na Energie Massage therapeut uit China
  •      Effectief bij de meeste Pijnklachten en vermoeidheid energie klachten
  •      Vergoed vanuit de aanvullende verzekering
  •      Voor de kosten van traditionele Chinese geneeskunde geldt het eigen risico niet.
  • ook op zaterdag open van 9.00 tot 16.00 uur

 

 

 

Tuina massage presentatie op vrouwe dag bij Tang Destiny RestaurantTang dynastie 1tang-dynastie 2 

Tuina-energie massage presentatie bij Tang-Dynastie Rest.Almere 2012
 

 

Ladynight 2012ladynight 2ladynight 3

Tuina-energie therapie presentatie bij The Winery ladies night Almere

 

Tui-na Energie therapie

 

Tuina maakt gebruik van technieken als drukken, kneden,draaien, knijpen, draaiende bewegingen en kloppen, waarbij de therapeut zijn vingers, hand palmen, vuisten én ellebogen gebruikt. Tuina verbetert de conditie van je lichaamsstructuur en je bewegings apparaat. Het heeft een goede invloed op het zenuwstelsel, zodat de levens energie door je lichaam stroomt zoals het hoort. Bovendien heeft Tuina ook een gunstig effect op je weerstand en verdrijft het gif stoffen uit je lichaam.

 

Wat kan Acupunctuur en Tuina-Energie Massage voor je helpen?

 

Nek-, Rug-en schouder klachten Gewricht-en spier klachten, R.S.I, Sport blessures, Gebrek aan energie, Stress, Hoofdpijn, Migraine, Burnout, Depressiviteit, Overspannenheid.

 

Pijnklachten

 

Pijn

 

Pijn is een waarschuwingssignaal van het lichaam om de hersenen te laten weten dat er iets mis is. Het is een natuurlijk beschermingsmechanisme. Door de pijn weg te nemen of te onderdrukken wordt dus niet altijd de oorzaak weggenomen, laat staan dat de patiënt genezen is. Daarom is onderzoek naar de oorzaak en is bestrijding van de kwaal altijd nodig. Vanouds speelt acupunctuur een belangrijke rol bij het behandelen van chronische én acute pijnklachten.

 

 

 

Pijn vreet energie

 

Bij iemand die al langere tijd pijnklachten heeft, zien we vaak dat bewegingen krampachtig of zelfs onmogelijk worden. Zo iemand neemt een geforceerde houding aan en kan zich moeilijker ontspannen. Ook raakt men sneller vermoeid, en vermindert de algemene weerstand.

 

 

 

Verstoorde energiecirculatie

 

Binnen de acupunctuur wordt pijn gezien als een teken dat ergens in het lichaam de energie niet of onvoldoende kan doorstromen. De noodzakelijke voedingsstoffen komen moeilijker op de plaats van bestemming en afvalstoffen worden in onvoldoende mate afgevoerd. Als gevolg hiervan ontstaan er beschadigingen in het weefsel en neemt de pijn nog meer toe.

 

 

 

Herstellen van de balans

 

Het aanprikken of het verwarmen van de ‘acupunctuurpunten’ met Tui-na Energie Massage verhelpt de stagnatie en laat de energie weer in beweging komen.

 

 

 

Kan acupunctuur en Tui-na Energie Massage pijn bestrijden?

 

Zowel bij chronische als bij acute pijnklachten is acupunctuur met succes toe te passen. Het is echter geen wondermiddel, ook acupunctuur heeft zijn beperkingen. Toch zien we soms spectaculaire resultaten, die op een andere manier niet bereikt konden worden. En, zonder bijwerkingen!

 

 

 

Bron: NVA-folder